Merimiespihvit

Ruskista lihaviipaleet ja sipulit öljyssä.

Kuori perunat.

valmista lihaliemi.

Lado perunat ja lihat + sipulit kerroksittain kannelliseen uunivuokaan ja ripottele pippuria joka kerroksen väliin.

Päällimmäiseksi tulee perunakerros.

Vuoka 175 C uuniin kunnes päällimmäiset perunat saavat hiukan väriä.

Peitä vuoka kannella ja madalla lämpö 15 C. Kypsennä 2 - 2,5 tuntia.

Ps. Minä käytän lihaliemen tilalla olutta n. 4 dl.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paisti (ilman rasvaa), annos 150g38g92kcal6.8g0.2g2.3g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Peruna, vanha, kuorittu 34g26kcal0.6g5.2g0.1g0.3g
Sipuli 10g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Maustepippuri, annos 1g0.3g0kcal0g0g0g0g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.9g4.7kcal0.2g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana248g302kcal15.4g11.8g11.2g1g
Valittu annoskoko124g151kcal7.7g5.9g5.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna62g76kcal3.9g3g2.8g0.3g
Arvot/100g100g122kcal6.2g4.8g4.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150205