Bouillabaisse

1. Kuullota kasvikset ja sipuli.

2. Paista kampasimpukoita n. 3 minuuttia kummaltakin puolelta.

Mausta sitruunamehulla.

3. Ruskista seiti n. 6 min. Mausta sitruunapippurilla ja aromisuolalla.

4. Kuullota katkarapuja 3 min ja mausta sitruunamehulla
5. Sulata kasvisliemikuutio puoleen litraan vettä ja sekoita tomaattimurska siihen.

6. Sekoita ainekset katilassa ja anna hautua 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seitifilee, Alaskan, pakaste, Lidl25g19kcal4.3g0g0.3g0g
Kampasimpukka, annos 30g25g22kcal4.2g0.6g0.2g0g
Katkarapu 9g6.4kcal1.4g0g0.1g0g
Paprika vihreä 11g2.3kcal0.1g0.3g0g0.2g
Paprika, punainen11g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Purjosipuli 1.9g0.4kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.8g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)23g9kcal0.3g1.7g0.1g0.3g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 13g13kcal0.4g2.3g0.1g0.4g
Sitruunamehu, laimentamaton0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana248g178kcal21.8g11.4g4.6g2.4g
Valittu annoskoko124g89kcal10.9g5.7g2.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna62g45kcal5.5g2.9g1.2g0.6g
Arvot/100g100g72kcal8.8g4.6g1.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97188