Tomaattikastike (canneloni)

Kuulosta sipuli, lisää pienjeksi kuutioitu porkkana, selleri ja valkosipuli, kuullota vielä hetki, kunnes vihannekset ovat pehmentyneet hieman.

Lisää tomaattipyre, säilötyt tomaatit, sokeri ja etikka.

Anna hautua kannen alla hiljalleen mieleuiten vähintään tunti.

Soseuta sauvasekoittimella.

Mausta pippurilla maun mukaan.

Käy myös pohjaksi bolognede-kastikkeeseen, vähennä tällöin sokerin määrää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g14g4kcal0.1g0.8g0g0.4g
Lehtiselleri 5.5g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kuorittu tomaatti säilyke Rainbow87g18kcal0.9g3.1g0.3g0g
Tomaattipyre (Eldorado), annos 70g7.6g7.6kcal0.3g1.5g0g0g
Sokeri 0.4g1.8kcal0g0.4g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g0.8g0.9kcal0g0.2g0g0g
Valkosipuli 0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli 6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Oliiviöljy 1.5g14kcal0g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana248g97kcal3.2g13g3.6g1.2g
Valittu annoskoko124g49kcal1.6g6.5g1.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna62g24kcal0.8g3.3g0.9g0.3g
Arvot/100g100g39kcal1.3g5.2g1.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116063