Bellnannin pannu

- Keitä perunat.

- Kuutioi perunat ja lenkkimakkarat.

- Kuori ja hienonna sipuli.

- Kuullota sipulit öljyssä pannulla.

- Lisää joukkoon perunat ja makkarat, kääntele kunnes saavat väriä.

- Lisää kerma ja anna hautua, kunnes kerma on imeytynyt perunoiden joukkoon.

- Mausta rouhitulla mustapippurilla ja lisää pinnalle hienonnettua ruohosipulia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Uunilenkki, Maistuva, 1kpl=200g44g74kcal3.9g3.7g4.8g0g
Peruna, keskikokoinen 60g49g30kcal0.7g6.4g0g0.4g
Keiju rypsiöljy (Raisio)1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)8.2g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Ruokakerma Valio 5%22g13kcal0.3g0.6g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana249g258kcal10g22.2g14g1g
Valittu annoskoko124g129kcal5g11.1g7g0.5g
Annoskoko puolitettuna62g65kcal2.5g5.6g3.5g0.3g
Arvot/100g100g104kcal4g8.9g5.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147583