Punakaali-omenapaistos

2 rkl rasvaa (voi tai marg.)
1 punakaali
1 sipuli
2 isoa hapanta omenaa
6 neilikkaa
4 muskattua maustepippuria
1 tl suolaa
2 rkl siirappia ( tai viinim.

Hyyt.)
1 dl punaviiniä
2 rkl viinietikkaa

Hienonna punakaali.

Kuumenna pata tai iso pannu ja ruskista kaali, sipuli ja
omenanpalat.

Kääntele ahkerasti 5-6
minuuttia.

Lisää punaviini, siirappi ja
viinietikka.

Vähennä lämpöä ja anna hautua kannen alla vähintään 45 min.
Vieläkin pidempi kypsytys vain parantaa makua!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 80 normaalisuolainen1.1g7.9kcal0g0g0.9g0g
Punakaali 58g15kcal0.9g2g0.1g1.1g
Sipuli (käsittelemätön)7.3g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen40g14kcal0.1g3.3g0g0.6g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma7.3g23kcal0g5.4g0g0g
Punaviini 8.7g6.2kcal0g0g0g0g
Viinietikka, 1rkl=15g1.1g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana249g138kcal2.2g22g2g3.6g
Valittu annoskoko124g69kcal1.1g11g1g1.8g
Annoskoko puolitettuna62g35kcal0.6g5.5g0.5g0.9g
Arvot/100g100g55kcal0.9g8.8g0.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153289