Nadan Karppisämpylä

Muna ja jugurtti sekaisin hyvin.

Kuivat aineet yhteen ja muniin sitten sotketaan.

Juusto viimeiseksi.

Nyt laitettaan uuni päälle ja annetaan taikinan olla ja sitten pyöritellään mukavan kokoisia pallosia ja uuniin 225 ja noin 15 minuuttia, kunnes väri on kivan ruskehtava.

Resepti alunperin ollut Karppaus.

Infossa

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g8.7g52kcal1.8g0.6g4.7g0g
Soijajauhot, Soyolk6.6g26kcal2.6g1g1.3g0.8g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g32g46kcal4g0.1g3.3g0g
Leivinjauhe 2.9g5.1kcal0.2g1.1g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 2.6g18kcal0.7g0.2g1.5g0.3g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g23g30kcal1g1.2g2.3g0g
Fiber husk (1rkl=10g)1.7g0.2kcal0g0g0g1.5g
Vehnälese 2.6g6kcal0.3g0.4g0.1g1g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa44g131kcal10.1g0g10.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana248g629kcal41.4g9.2g46.6g7.2g
Valittu annoskoko124g315kcal20.7g4.6g23.3g3.6g
Annoskoko puolitettuna62g157kcal10.4g2.3g11.7g1.8g
Arvot/100g100g254kcal16.7g3.7g18.8g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=223035