Feta-pinaatti-lihamureke

600 g sika-nauta jauhelihaa
2 kananmunaa
1 sipuli
1/2 dl Fiber Husk
pippuria
100 g fetajuustoa
250 g tuoretta pinaattia

Riko kananmunat kulhoon ja turvota niitä Fiber Husk rouheen joukossa muutama minuutti.

Leikkaa sipuli pieneksi hakkeeksi ja lisää kulhoon.

Kuutioi feta ja lisää myös se. Mausta pippurilla ja sekoita jauheliha huolellisesti mukaan.

Kuullota pinaatinlehdet ja levitä jauhelihamassa leivinpaperille parin sentin paksuiseksi levyksi.

Lusikoi pinaatti lihan päälle ja taita mureke pötköksi.

Paista 200-asteisessa uunissa reilu puoli tuntia.

Reseptin lähde: www. heimekarpataan.

fi

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 66g145kcal11.5g0g11.2g0g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)6.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale1.6g1kcal0.2g0.1g0g1.2g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 11g33kcal2g0.1g2.7g0g
Pinaatti 27g3.7kcal0.4g0.1g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana248g404kcal31.4g1.2g30.4g3.4g
Valittu annoskoko124g202kcal15.7g0.6g15.2g1.7g
Annoskoko puolitettuna62g101kcal7.9g0.3g7.6g0.9g
Arvot/100g100g163kcal12.6g0.5g12.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280894