Kuitupizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Sekoita kuiva-aineet nesteeseen.

Lisää öljy.

Siirrä kohoamaan vedottomaan paikkaan.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 39g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 1.9g4.4kcal0.3g0.3g0.1g0.7g
Hiiva 4.9g3.6kcal0.6g0.1g0g0.3g
Rypsiöljy 5.8g52kcal0g0g5.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 19g65kcal1.9g13.3g0.2g0.7g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)38g122kcal5.2g22g1.2g4.8g
Auringonkukansiemen 16g93kcal3.6g2g7.7g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana248g678kcal23.2g75.4g30g14.8g
Valittu annoskoko124g339kcal11.6g37.7g15g7.4g
Annoskoko puolitettuna62g170kcal5.8g18.9g7.5g3.7g
Arvot/100g100g273kcal9.3g30.4g12.1g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=337418