Savulohikastike

100g purjoa
50 g rucolaa
150 g viipaloitua savulohta
1 tl rouhittua mustapippuria
1 rkl ruokaöljyä
1 prk Flora ruokakermaa 4 %

Huuhdo ja viipaloi purjo
Kuullota pannulla hetki öljyssä
Lisää kerma, mausta ja kiehauta
Revi tai leikkaa rucola saksilla pieneksi, samoin lohiviipaleet ja sekoita joukkoon
Anna vielä kuumetua ja tarjoa pinaatti tagliatellen kanssa !

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 22g5kcal0.4g0.5g0g0.5g
Rucola tuore (Italia), annos 15g11g2.4kcal0.3g0.2g0g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g33g63kcal6.2g0g4.3g0g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Kylmäpuristettu luomu rypsiöljy (Rainbow), annos 5g3.3g30kcal0g0g3.3g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)55g33kcal0.5g2.5g2.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana249g269kcal14.8g6.8g19.6g1.8g
Valittu annoskoko124g135kcal7.4g3.4g9.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna62g67kcal3.7g1.7g4.9g0.5g
Arvot/100g100g108kcal6g2.7g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=340967