Juusto-porokeitto

Kuori perunat ja pilko ne sopiviksi paloiksi.

Viipaloi porkkana.

Perunoiden ja porkkanoiden kiehuessa kypsennä poronkäristys pannulla ohjeen mukaan.

Mausta runsaalla suolalla ja pippurilla.

Lisää poro kypsien perunakuutioiden ja porkkanoiden joukkoon.

Viipaloi sekaan Koskenlaskija-paketit.

Sekoita, kunnes juusto sulaa keittoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 14g11kcal0.3g2.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.3g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g17g22kcal3.4g0g1g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g18g44kcal3.3g0g3.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 70g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana249g156kcal14g5g9.8g0.4g
Valittu annoskoko124g78kcal7g2.5g4.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna62g39kcal3.5g1.3g2.5g0.1g
Arvot/100g100g63kcal5.6g2g3.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197929