Tomaattikalkkunapasta

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä, lisää kuutioitu kalkkuna ja tomaattimurska.

Anna kiehahtaa 10min ja lisää mausteet.

Keitä pasta, kaada kastike pastan sekaan ja tarjoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g28g21kcal4.5g0.4g0.2g0.1g
Tomaattimurska 28g8.3kcal0.2g1.5g0.1g0.5g
Sokeri 0.6g2.3kcal0g0.6g0g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 56g60kcal2.2g10.9g0.5g1g
Sipuli (kuorittu)7.7g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.1g2.7kcal0.1g0.1g0.2g0g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy 2g17kcal0g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana249g230kcal14.2g28.2g6g3.6g
Valittu annoskoko124g115kcal7.1g14.1g3g1.8g
Annoskoko puolitettuna62g58kcal3.6g7.1g1.5g0.9g
Arvot/100g100g93kcal5.7g11.3g2.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267240