Rinkutinkun kaalilaatikko

Jauheliha paistetaan suikaloidun kaalen kanssa ja nämä kaadetaan pataan.

Ohrasuurimot, vesi, mausteet ja silputtu porkkana perään ja kiehutetaan liedellä n. 20 min. Sitten pata uuniin 175 astetta, n. tunti.

Chili mausteena olen käyttänyt Santa Marian Chili Explosion maustetta ja se tuo mielestäni mukavasti 'soundia' ruokaan mustapippurin sijaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 398 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali47g10kcal0.6g1.6g0.1g1g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha26g43kcal4.9g0g2.6g0g
Ohrasuurimo 6.5g21kcal0.5g4.1g0.1g0.5g
Lihaliemikuutio Maggi0.6g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Chili mausteseos, Old El Paso0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g13g3.6kcal0.1g0.8g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana249g159kcal12.4g13g5.8g3.6g
Valittu annoskoko125g79kcal6.2g6.5g2.9g1.8g
Annoskoko puolitettuna62g40kcal3.1g3.3g1.5g0.9g
Arvot/100g100g64kcal5g5.2g2.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232126