Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja lisää siihen sipuli.

Anna hautua perunoiden ja muiden valmistelujen aikana kypsäksi.

Raaputa perunat kuoresta ja pilko kattilaan.

Lisää kaikki ainekset samaan ja keitä n. 15 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g27g47kcal5.5g0g2.7g0g
Peruna, uusi 20g16kcal0.3g3.3g0g0.2g
Sipuli kuivattu 0.8g2.1kcal0.1g0.3g0g0.3g
Keittojuurekset, apetit16g4.1kcal0.1g0.8g0g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 59g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g0.9g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g0.6g1.9kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana249g145kcal12.4g9.6g6g2g
Valittu annoskoko124g73kcal6.2g4.8g3g1g
Annoskoko puolitettuna62g36kcal3.1g2.4g1.5g0.5g
Arvot/100g100g58kcal5g3.9g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386125