Vihreää ja keltaista

Valuta parsa ja pavut, leikkaa paloiksi.

Sekoita jääsalaatin joukkoon persikkakuutiot, parsanpalat ja pavut.

Sekoita kastike, voit maustaa sen esim.

rakuunalla tai muulla yrtillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Blaclace
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkakuutioita rypälemehussa, Eldorado37g17kcal0.2g4g0g0g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 34g12kcal0.7g1.5g0.1g0.9g
Parsa 29g4.5kcal0.4g0.3g0.1g0.4g
Ruokaöljy keskiarvo 3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Hunaja 2.3g7.8kcal0g1.9g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 4.7g1kcal0g0.1g0g0g
Jäävuorisalaatti, rapea14g1.4kcal0.2g0.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana249g142kcal3g15.8g6.6g3g
Valittu annoskoko124g71kcal1.5g7.9g3.3g1.5g
Annoskoko puolitettuna62g36kcal0.8g4g1.7g0.8g
Arvot/100g100g57kcal1.2g6.4g2.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=53739