Pizzapannari

Ruskista jauheliha ja paina samalla lastalla pieniksi murusiksi.

Lisää joukkoon silputut sipulit ja pieneksi raastettu porkkana.

Anna kypsyä hetki.

Mausta pippurilla, oreganolla ja basilikalla.

Anna jäähtyä hieman.

Sekoita kanamunat, ruokakerma, tomaattimurska ja juustoraaste keskenään.

Lisää suola ja jauhot.

Lisää jauhelihaseos mukaan.

Levitä massa leivinpaperoidulle, voidellulle uunipellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n. 30 minuuttia tai kunnes pannari vaikuttaa kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 23g51kcal4.3g0g3.8g0g
Porkkanaraaste 200g21g5.6kcal0.1g1.1g0g0.5g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g1.2g8.4kcal0g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu14g17kcal1.5g0g1.2g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)16g13kcal0.2g0.5g1.1g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g8.8g34kcal2.5g0.2g2.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g35kcal1g7.1g0.1g0.4g
Tomaattimurska 25g7.3kcal0.1g1.3g0g0.5g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana249g348kcal19.6g21.2g19.2g3g
Valittu annoskoko124g174kcal9.8g10.6g9.6g1.5g
Annoskoko puolitettuna62g87kcal4.9g5.3g4.8g0.8g
Arvot/100g100g140kcal7.9g8.5g7.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437260