Marjapiirakkaa

Vatkaa kananmunat ja sokeri , lisää maito, 1 dl öljyä, josta loraus muruseokseen, leseet ja jauhot.

Kaada piirakkapohja leivinpaperin päälle uunipellille, tasoita.

Ripottele päälle marjat, pakastemarjat jäisinä:
Marjojen päälle:
- 2 dl neljänviljanhiutaleita, joihin lisään fariinisokeria tai tavallista sokeria ja tuosta taikinaan tulevasta öljystä lorautan tilkan tämän muruseoksen joukkoon.

Uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Tarjolle vielä vähän lämpimänä - kevyt vaniljajäätelöä päälle.

(esim. 50 g jäätelöä = 70 kcl)

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu 10g12kcal1.1g0g0.9g0g
Sokeri 13g52kcal0g12.7g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 15g6.8kcal0.4g0.7g0.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.8g61kcal0g0g6.8g0g
Kauranlese (Kungsörnen), annos 7g3.8g12kcal0.7g1.5g0.3g0.7g
Vehnäjauho, Anni Helena, 1 dl20g72kcal2.3g14.4g0.4g0.7g
Leivinjauhe 1.1g2kcal0.1g0.4g0g0g
Puolukka 19g7.3kcal0.1g1.3g0.1g0.5g
Mustikka metsä- 30g13kcal0.2g1.9g0.2g1g
Neljänviljanhiutale 4.5g15kcal0.5g2.6g0.2g0.5g
Fariinisokeri2.6g11kcal0g2.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana249g527kcal10.8g76.2g18.2g6.8g
Valittu annoskoko125g263kcal5.4g38.1g9.1g3.4g
Annoskoko puolitettuna62g132kcal2.7g19.1g4.6g1.7g
Arvot/100g100g212kcal4.3g30.6g7.3g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103260