Spagettia tomaattikatkarapukastikkeessa

Keitä pasta.

Samalla hauduta herneitä öljyssä, lisää tomaattimurska, valkosipuli, oregano ja kasvisliemikuutio.

Hauduta kymmenisen minuuttia.

Lisää lopuksi sulatetut katkaravut.

Sekoita pastaan.

Raasta päälle parmesaania.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g37g7.5kcal0.5g1.1g0.1g0g
Kasvisliemikuutio 1g3.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Katkarapu 25g17kcal3.6g0g0.3g0g
Herne 11g7.7kcal0.6g1.1g0g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Spagetti 47g153kcal4.8g31g0.5g1.6g
Parmigiano Reggiano -parmesaanijuusto (Pirkka), annos 20g0.9g3.6kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana249g411kcal19.8g67g5.6g3.8g
Valittu annoskoko124g205kcal9.9g33.5g2.8g1.9g
Annoskoko puolitettuna62g103kcal5g16.8g1.4g1g
Arvot/100g100g165kcal8g26.9g2.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180844