Paahtopaisti-stroganoff

Hyvähiilarinen nopea herkku :)

Tee esim wok-pannussa.

Ruskista ensin öljyssä sipulit ja lihat.

Mausta.

Pilko suolakurkut ja heitä ne sekaan.

Melko kohta kaada tomaattimurskat perään ja pienennä lämmöt noin puolelle teholle.

Anna hautua sen mitä tuntuu että liha on läpeensä kypsä ja murea.

Naudanlihasta tuli hyvä kymmenessä minuutissa.

Hella nollille ja sekoittele kermat mukaan.

Valmiina tämän kokonaispaino oli 1016g eli sen avulla voi laskea kuinka paljon merkkaa raaka-arvoina reseptiä jos on vaaka millä punnaat paljonko otat lautasellesi.

Tein ilman kantta (vesi höyrystyi pois sen verran).

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 664 grammaa

Maarunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 2.4g22kcal0g0g2.4g0g
Sipuli 19g5.7kcal0.2g0.9g0g0.3g
Naudan paahtopaistisuikale naturell (Atria), annos 400g38g43kcal8.2g0g0.9g0g
Tomaattimurska 38g11kcal0.2g2g0.1g0.7g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 1.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%14g23kcal0.4g0.4g2.2g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 13g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana249g216kcal18.2g7.6g11.2g2.6g
Valittu annoskoko124g108kcal9.1g3.8g5.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna62g54kcal4.6g1.9g2.8g0.7g
Arvot/100g100g87kcal7.3g3.1g4.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251368