Pirjon papupata

Keitä kuoritut ja paloitellut porkkanat ja basmatiriisi suolattomassa vedessä, valuta.

Ruskista jauheliha tilavassa teflonpannussa (rasvaa ei tarvita), sipuli kuorittuna ja paloiteltuna joukkoon.

Lisää kikherneet, tomaattimurska ja tomaattipyre sekä vesi.

Lisää riisit ja porkkanat.

Mausta taco-mausteseoksella.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Katpir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha25g42kcal4.8g0g2.5g0g
Basmatiriisi, Uncle Bens 2dl keitettyä = n.70g13g43kcal1.1g9.5g0.1g0.2g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g10g3.5kcal0.2g0.7g0g0.1g
Tomaattipyree, Pirkka3.1g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Porkkana, keitetty, suolaton 28g9kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Kikherne säilötty 100g15g16kcal0.9g2.5g0.3g0g
Taco spice mix,santa maria,texmex,40g2.5g7.5kcal0.1g1.5g0.1g0g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana249g252kcal15g33.8g6.2g2.4g
Valittu annoskoko125g126kcal7.5g16.9g3.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna62g63kcal3.8g8.5g1.6g0.6g
Arvot/100g100g101kcal6g13.6g2.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257553