Lihapullat ranskankermaan

Laita korppujauho turpoamaan veteen 5-10min ajaksi.

Lisää ranskankerma (RANSKANKERMA TEKEE TAIKINAN KOOSTUMUKSESTA RYHDIKKKÄÄMMÄN KUIN KERMAVIILI!).

Mausta mieleiseksesi (suola, grillausmauste, paprika, curry..).

Pilko sekaan pieni määrä sipulia (puolet pienestä sipulista 20-30g meillä ok) ja yksi valkosipulikynsi.

Lisää jauheliha, vaivaa.

Lisää kananmunat, vaivaa.

Taikinasta tulee pienillä käsillä pyöritettynä 9 pullaa.

Paista uunin keskitasolla 200 asteessa n.10min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman67g113kcal8g0g6.6g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g8.3g31kcal1.2g6g0.2g0.3g
Ranskankerma creme fraiche (Valio oy), annos 30g25g70kcal0.6g0.9g7g0g
Kananmuna kuoreton 18g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Sipuli 5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana249g484kcal24.6g14.6g31.4g0.8g
Valittu annoskoko125g242kcal12.3g7.3g15.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna62g121kcal6.2g3.7g7.9g0.2g
Arvot/100g100g194kcal9.9g5.9g12.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370144