Chili con carne

1. Kuumenna öljy pannulla, kuullota sipuli.

2. Lisää jauheliha ja ruskista.

3. Lisää tomaattimurska ja mausteet (listassa mainittujen lisäksi 1 tl jauhettua korianteria, ei löytynyt täältä).

Hauduta miedolla lämmöllä 20 minuuttia.

Lisää tarvittaessa vettä.

4. Lisää pavut.

Kuumenna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 50g64kcal10.4g0g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)6.9g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g50g18kcal0.9g3.2g0.2g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g13g12kcal1g1.8g0.1g1g
Valkosipuli 0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g1.3g2kcal0.1g0.4g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g0.8g2.7kcal0.1g0.3g0.2g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Ruokasuola jodioitu 1.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana250g216kcal25.4g12.4g7.2g2.6g
Valittu annoskoko125g108kcal12.7g6.2g3.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna62g54kcal6.4g3.1g1.8g0.7g
Arvot/100g100g87kcal10.2g5g2.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=389040