Gulassi

Freesaa oivariinissa (tai öljyssä) sipuli, valkosipuli ja paprikajauhe.

Lisää vesi ja lihaliemikuutiot.

Kiehauta ja lisää suikaloidut perunat, paprikasekoitus ja juuressuikale.

Kiehauta uudelleen ja lisää suikaloitu kypsä naudanpaisti.

Keitä hiljalleen noin 30 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi52g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos1g7.5kcal0g0g0.8g0g
Paprikajauhe 0.3g0.8kcal0g0g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi1.1g3.2kcal0.1g0.1g0.3g0g
Pippuriset naudanpaistiviipaleet (Saarioinen), annos 100g10g16kcal2.8g0.2g0.4g0g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g16g3.4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g9g2.3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 26g20kcal0.5g4g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana249g111kcal7.8g12g3.2g2g
Valittu annoskoko125g56kcal3.9g6g1.6g1g
Annoskoko puolitettuna62g28kcal2g3g0.8g0.5g
Arvot/100g100g45kcal3.1g4.8g1.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=80271