Tonnikalapiirakka

Nypi vehnäjauhot ja margariini sekaisin, lisää 3 rkl vettä ja 1/2 tl suolaa, lisää myös osa juustosta taikinaan.

Painele voideltuun vuokaa, paista 225 asteessa 5-10 minuuttia.

Täytä esipaistettu pohja tonnikalalla ja he-ma-pe-seoksella.

Sekoita munamaito, mausta suolalla ja sitruunapippurilla ja kaada täytteiden päälle.

Kourruta juustolla ja paista vielä 20 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 15g50kcal1.5g10.3g0.2g0.5g
Margariini 60%, keskiarvo 11g60kcal0g0g6.8g0g
Juusto, keskiarvo 23g79kcal5.7g0.1g6.3g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 23g7.7kcal0.7g1.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 19g27kcal2.3g0.1g1.9g0g
Tonnikala öljyssä 17g32kcal4.6g0g1.5g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 18g19kcal0.6g3.3g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana250g550kcal30.8g29.8g33.8g2g
Valittu annoskoko125g275kcal15.4g14.9g16.9g1g
Annoskoko puolitettuna63g138kcal7.7g7.5g8.5g0.5g
Arvot/100g100g220kcal12.3g11.9g13.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176453