Appelsiini juustokakku

1. Voitele irtopohjavuoan sivut ja päällystä pohja leivinpaperilla
2. Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi
3. Vatkaa joukkoon kananmuna
4. Lisää jauhot ja sekoita taikinaksi
5. Painele taikina vuoan pohjille ja reunoille
6. Notkista tuorejuusto kulhossa
7. Sekoita joukkoon loput täytteen aineet
8. Kaada täyte vuokaan
9. Paista 175 asteessa n. 50 min
10. Nosta kakku jäähtymään ja anna vetäytyä hyvin ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Shamaani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)17g93kcal0.2g0.2g10.1g0g
Sokeri 3.9g16kcal0g3.9g0g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl6.5g8.6kcal0.9g0g0.5g0g
Vehnäjauho, sunnuntai26g90kcal3.1g18.2g0.5g0.8g
Viola appelsiini tuorejuusto, valio23g74kcal1.6g2.9g6.1g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g17g47kcal0.4g0.6g4.7g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl20g26kcal2.6g0.1g1.6g0g
Sokeri 10g39kcal0g9.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.9g3.6kcal0g0.9g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 2.3g7.6kcal0g1.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana250g810kcal17.6g76.4g47g1.6g
Valittu annoskoko125g405kcal8.8g38.2g23.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna63g203kcal4.4g19.1g11.8g0.4g
Arvot/100g100g324kcal7g30.6g18.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=238259