Metsäsienikeitto 2 juustoa

Kuullota paistinpannulla sipulisilppu ja pilkotut sienet voissa, mausta merisuolalla ja mustapippurilla.

Lisää kiehuvaan veteen sipuli-sienisilppu ja koskenlaskijajuusto (voi olla myös perinteinen tms maun mukaan) kun juusto on sulanut lisää ruokakerma.

Lopuksi voit halutessasi keitosta samettisempaa soseuttaa sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sieni rouskut, suolattu 24g6.1kcal0.4g0.5g0.1g0.7g
Sipuli 1.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Voi 0.9g6.8kcal0g0g0.8g0g
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g19g47kcal3.6g0g4.1g0g
Ruokakerma aura sinihomejuusto (Valio), annos 100g24g26kcal0.5g0.7g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana250g172kcal9g2.6g14.6g1.4g
Valittu annoskoko125g86kcal4.5g1.3g7.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna63g43kcal2.3g0.7g3.7g0.4g
Arvot/100g100g69kcal3.6g1g5.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=246891