Täysjyväteeleipä

Sekoita kaikki aineet keskenään ja muotoile pyöreitä, noin sentin paksuisia leipäsiä pellille.

Paista n. 15 min 225 asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Ruttt87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvävehnäjauho (Liperin mylly), annos 100g70g253kcal9.1g48.5g2.1g7g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl5.6g19kcal0.8g3.1g0.4g0.6g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen28g9kcal0.9g1.4g0g0g
Juusto, mozzarella 14g37kcal2.6g0g2.9g0g
Oliiviöljy 2.9g25kcal0g0g2.9g0g
Leivinjauhe 1.4g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.1g4.6kcal0g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana250g701kcal27g109.2g16.6g15.2g
Valittu annoskoko125g350kcal13.5g54.6g8.3g7.6g
Annoskoko puolitettuna63g175kcal6.8g27.3g4.2g3.8g
Arvot/100g100g281kcal10.8g43.7g6.6g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258977