Karppaajan jauhelihakesäkurpitsapihvit

Tee jauhelihasta, kananmunista ja mausteista taikina.

Kuori kokonainen kesäkurpitsa ja raasta.

Lisää taikinan joukkoon.

Kuori ja pilko kokonainen sipuli joukkoon.

Tee pihveiksi ja paista kuumalla pannulla.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%75g104kcal14.2g0g5.2g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Jauhelihamauste, annos 15g1.4g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa17g2.9kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana250g278kcal34g2.2g14.6g0.8g
Valittu annoskoko125g139kcal17g1.1g7.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna63g70kcal8.5g0.6g3.7g0.2g
Arvot/100g100g111kcal13.6g0.9g5.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261684