Pizza (karppi)

Erota valkuaiset ja keltuaiset.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää ripaus suolaa.

Lisää keltuaiset varovasti lusikalla , sekoita tasaiseksi.

Levitä seos leivinpaperin päälle pellille.

Pasita 200 astetta ja n.10-15min.

anna hieman levätä.

Laita pohjalla pastakastiketta sudilla/ veitsellä varovasti.

Laita päälle valutettu tonnikala ja tommaatti ja juusto paista n.15min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Meri79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 77g110kcal9.6g0.2g7.9g0g
Tonnikala vedessä 14g15kcal3.1g0g0.2g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)5.6g2.6kcal0.1g0.4g0g0.1g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)14g46kcal3.8g0g3.4g0g
Tomaatti, tuore14g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana250g353kcal33.4g2.2g23g0.6g
Valittu annoskoko125g177kcal16.7g1.1g11.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna62g88kcal8.4g0.6g5.8g0.2g
Arvot/100g100g141kcal13.4g0.9g9.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=406388