Banaani-suklaakakku

Muussaa hyvin kypsät banaanit kulhossa.

Sekoita niiden sekaan myös kananmunat ja vaniljauute.

Toiseen astiaan sekoita kaikki muut kuiva aineet.

Pikkuhiljaa sekoita kuiva-aineet banaaniseoksen joukkoon.

Voitele vuoka ja kaada osa taikinasta pohjalle.

Murskaa tummasuklaa paloina taikinan päälle ja kaada loputkin taikinasta vuokraan.

MAhdollisimman pieni vuoka, jotta kakusta tulee suht korkea.

Paista uunissa 15-20min 200 asteessa.

NAM!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Jubida
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g51g43kcal0.6g9.3g0.2g0.9g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g17g103kcal3.6g1.2g9.4g0g
Raakakaakao jauhe (Cocovi), annos 100g5.6g23kcal1.1g2.9g0.7g1.8g
Leivinjauhe 1.4g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Vaniljauute krav (Luomu), annos 1g1.4g4.1kcal0g0.2g0g0g
Stevia sweet crystal (Hermes), annos 100g2.8g0kcal0g2.8g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti2g10kcal0.5g0.7g0.6g0.6g
Vesi8.4g0kcal0g0g0g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g4.8g26kcal0.2g2.5g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana250g509kcal20g40.4g31.2g6.6g
Valittu annoskoko125g254kcal10g20.2g15.6g3.3g
Annoskoko puolitettuna62g127kcal5g10.1g7.8g1.7g
Arvot/100g100g204kcal8g16.2g12.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441520