Spaghettivuoka soijarouheella

Turvota soijarouhe kasvisliemessä ja sotke sekaan mausteet, paistettu sipuliporkkanasilppu ja murskatut valkosipulit.

Keitä spaghetit kypsiksi ja sekoita soijarouheeseen.

kaada soosi vuokaan, kermaa päälle ja uuniin 200 asteeseen noin 50 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1333 grammaa

Taaperokaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 14g4.3kcal0.2g0.7g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g12g3.4kcal0.1g0.7g0g0.3g
Kasvisliemikuutio 1g3.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Soijakastike 3.4g2kcal0.2g0.3g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g13g10kcal0.6g1.7g0g0g
Spagetti Myllyn Paras33g115kcal4.3g23g0.5g1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%38g60kcal1g1g5.6g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g7.5g24kcal3.9g2.1g0g1.2g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana250g491kcal21g59.4g17.8g5.4g
Valittu annoskoko125g245kcal10.5g29.7g8.9g2.7g
Annoskoko puolitettuna63g123kcal5.3g14.9g4.5g1.4g
Arvot/100g100g196kcal8.4g23.8g7.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117569