Katkarapupiiras

Pohja: Sekoita voi ja kuivat aineet yhteen.

Lisää kermaviili, mutta älä vaivaa.

Sekoita tomaatti ja oliivit keskenään, mausta tuoreella basilikalla, mustapippurilla ja yrttisuolalla ja kaada vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita muna, kerma ja juustoraaste ja kaada tomaattiseoksen päälle vuokaan.

Paista 20-30 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Jaakkok
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g100g732kcal1g1g80.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 196g671kcal19.9g137g2.3g6.8g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 100g86kcal3.1g4.4g6g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g171g35kcal1g6.5g0.5g2.4g
Oliivi kivetön musta rainbow50g90kcal0.3g2.9g8.5g0g
Katkarapu 201g137kcal29g0g2.2g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%201g321kcal5.4g5.4g30.1g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 100g380kcal28g0g30.1g0g
Muna, annos 60g120g106kcal9.1g1g7.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2480g5118kcal193.6g316.6g334.6g18.4g
Valittu annoskoko1240g2559kcal96.8g158.3g167.3g9.2g
Annoskoko puolitettuna620g1280kcal48.4g79.2g83.7g4.6g
Arvot/100g100g206kcal7.8g12.8g13.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203460