Puolukkainen juustokakku

Murskaa 200-300 g (joulu) pipareita pohjaa varten, sekoita joukkoon 75 g rasvaa.

Täyte:
10 liivatelehteä
2,5 dl Flora vispiä vaahdotettuna
2,5 dl Flora vanillaa vaahdotettuna
1 dl sokeria
3 tl van. sokeria
300g vanilijatuorejuustoa
5 dl puolukoita
noin puoli desiä vettä tai puolukkamehua.

Painele pohjaa varten muruseos irtopohjavuoan pohjalle.

Liota liivatteet runsaassa vedessä.

Sekoita vaahdotetut vispi ja vanilla, tuorejuusto ja sokerit.

Kuumenna vesimehu, liuota liivatteet.

Jäähdytä.

Lisää täytteeseen survotut puolukat ja liivateseos.

Sekoita hyvin
Kylmässä 2-4 t tai yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Krisse71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g28g205kcal0.3g0.3g22.5g0g
Siirappi, tumma28g90kcal0g20.8g0g0g
Sokeri 28g114kcal0g28.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu12g15kcal1.3g0g1g0g
Neilikka, annos 4g0.9g3.2kcal0g0.7g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.9g3.2kcal0g0.7g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai63g221kcal7.6g44.8g1.3g1.9g
Oivariini, 60 (100g)60g331kcal0.6g0.6g36.1g0g
Liivatelehti, gelatiini16g56kcal13.7g0g0g0g
Flora vispi 20%201g441kcal6g10g40.1g0g
Flora Vanilla 12%201g381kcal9g32.1g24.1g0g
Sokeri 68g277kcal0g68.1g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka12g48kcal0g11.9g0g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g241g650kcal19.3g28.9g48.1g0g
Puolukka 241g94kcal1.1g16.4g1.2g6.3g
Vesi40g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2480g5858kcal117.8g526.8g348.8g16.4g
Valittu annoskoko1240g2929kcal58.9g263.4g174.4g8.2g
Annoskoko puolitettuna620g1464kcal29.5g131.7g87.2g4.1g
Arvot/100g100g236kcal4.8g21.2g14.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103137