Omenapiirakka

Säädä uuni 225 asteeseen.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, jonka jälkeen maito ja öljy.

Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun uunipeltiin, nosta päälle omenaviipaleita (kotimaiset omenat voi leikata kuorineen, siemenkota poistettuna), ripottele pinnalle sokeria ja kanelia.

Paista uunin keskitasolla n. 15 minuuttia.

Tarjoa halutessasi lisäksi vaniljajäätelöä, vaniljakastiketta tai -vaahtoa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Jonagold

Jonagold sanoi...

Reseptistä tulee pellillinen.

Punnitsemani pala oli vain 77g, joten ei kannata luottaa tuohon 124g märään


lauantai 29.08.2009 klo 18:45

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 138g196kcal17.2g0.4g14.1g0g
Vehnäjauho, sunnuntai185g646kcal22.1g131g3.9g5.5g
Maito, Kevyt94g43kcal3g4.5g1.4g0g
Leivinjauhe 4.7g8.2kcal0.2g1.8g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g6.3g23kcal0.2g5g0.2g0g
Rypsiöljy 56g498kcal0g0g56.3g0g
Sokeri 156g635kcal0g156.2g0g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 601g268kcal1.1g56.6g0.6g10.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2480g4634kcal87.6g711g153g32.6g
Valittu annoskoko1240g2317kcal43.8g355.5g76.5g16.3g
Annoskoko puolitettuna620g1159kcal21.9g177.8g38.3g8.2g
Arvot/100g100g187kcal3.5g28.7g6.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=137254