Kanttarellimuhennos (maidoton, laktoositon)

200g tuoreita kanttarelleja
200g pakastesipulikuutioita
20g (1rkl) sinistä Keiju-margariinia
2dl kauraruokakermaa
suolaa
valkopippuria

Paista kanttarellit ja sipulit Keijussa.

Lisää kaurakerma, suolaa ja hiven valkopippuria.

Anna hautua.

Tarjoa esimerkiksi lihamurekkeen seuralaisena.

Huomioi nesteen haihtuminen. 4 hlön annos painaa valmiina noin 250g.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Rebeliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g400g96kcal7.2g12g2g7.6g
Sipulikuutiot rainbow400g40kcal6g6g0g0g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)40g252kcal0g0g28g0g
Kaurakerma, Oatley, 2.5 dl purkki400g600kcal4g24g52g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2480g1976kcal34.4g84g164g20.8g
Valittu annoskoko1240g988kcal17.2g42g82g10.4g
Annoskoko puolitettuna620g494kcal8.6g21g41g5.2g
Arvot/100g100g80kcal1.4g3.4g6.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81888