Mansikka-raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy varovasti sekoittaen.

Lisää vichy seuraavaaksi ja lopuksi venhäjauho-leivinjauhe ja vainilliinisokeriseos.

Laita taikina kahdelle pellille ja ripottele päälle tasaisesti mansikka- ja raparperipalat

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)3871g5385kcal429.7g15.5g402.6g0g
Sokeri 1371g5565kcal0g1369.6g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl484g4355kcal0g0g483.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1048g3597kcal106.8g733.9g12.6g36.7g
Leivinjauhe 97g170kcal5g36.6g0g0.5g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g97g377kcal0g94.8g0g0g
Raparperi 1613g543kcal11.1g88.7g1.6g22.6g
Mansikka 1097g510kcal5.5g92.1g2.2g20.8g
Vichy, hiilihapotettu kivennäisvesi (Rainbow), annos 250g323g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g41004kcal1116.2g4862.4g1805.8g161.2g
Valittu annoskoko10000g20502kcal558.1g2431.2g902.9g80.6g
Annoskoko puolitettuna5000g10251kcal279.1g1215.6g451.5g40.3g
Arvot/100g100g205kcal5.6g24.3g9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=410692