Porsaanfilekastike vähähh

Puhdista possunfile ja siivuta se noin 1 cm:n viipaleiksi.

Pilko 1 sipuli.

Paista possunfileet kypsähköiksi ja lisää sipuli.

Anna sipulin kuullottua, lisää mustapippuri, kerma vähitellen sekä vasikanfondi.

Lisää viimeiseksi ripaus rakuunaa tai timjamia.

Anna hautua lempeästi jonkin aikaa.

Tähän voi lisätä myös sieniä sipulin kanssa samaan aikaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 6443g8062kcal1353.1g0g289.9g0g
Sipuli 644g195kcal8.1g30.9g1.3g11g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2577g8508kcal51.5g77.3g902.1g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g193g145kcal14.5g18.4g1g0g
Mustapippuri 13g36kcal1.4g4.9g0.4g3.4g
Voi 129g935kcal1.5g0.5g104.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g35762kcal2860.2g264g2599g28.8g
Valittu annoskoko10000g17881kcal1430.1g132g1299.5g14.4g
Annoskoko puolitettuna5000g8941kcal715.1g66g649.8g7.2g
Arvot/100g100g179kcal14.3g1.3g13g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=140061