Paistetut banaanit ala Tuula

Kuori banaanit ja viipaloi ne paksuiksi viipaleiksi.

Kuumenna rasva ja kaneli pannulla.

Paista banaanit palat kauniin ruskeaksi n. 2-3 minuutti.

Mausta banannit kademummalla ja sokerilla.

Tarjoa esim.

vaniljajäätelön ja vaahterasiirapin kanssa.

Maisuvat myös lettujen kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, kuorittu 1124g978kcal11.9g205.6g4.5g20.2g
Voi 42g304kcal0.5g0.2g34.1g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g30g109kcal1g23.9g1g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g23g70kcal2.5g13.5g1.6g6.3g
Sokeri 24g97kcal0g23.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2484g3117kcal31.8g534.2g82.4g53g
Valittu annoskoko1242g1558kcal15.9g267.1g41.2g26.5g
Annoskoko puolitettuna621g779kcal8g133.6g20.6g13.3g
Arvot/100g100g126kcal1.3g21.5g3.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461905