Rahkalettuset (ei arvaa karpiksi)

Sekoita munat, mantelijauho, rahka, makeutusaine ja vanilliinisokeri sekaisin.

(sähkövatkaimella vatkaantuu hyvin).

Paista pannulla voin kera tai lettupannulla. 4 pientä lettua vastaa yhtä annosta.

Ohje karppausfoorumilta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 525g728kcal65.6g1.6g51.4g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki640g359kcal54.4g32g1.3g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g44g261kcal9.1g2.9g23.5g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka13g51kcal0g12.7g0g0g
Canderel makeutusjauhe21g79kcal0.6g19.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2484g2955kcal259.4g136.6g152.4g0g
Valittu annoskoko1242g1478kcal129.7g68.3g76.2g0g
Annoskoko puolitettuna621g739kcal64.9g34.2g38.1g0g
Arvot/100g100g119kcal10.4g5.5g6.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116856