Suppilovahverokeitto

Silputut suppilovahverot ja sipuli kuumennetaan ja annetaan nesteen haihtua.

Lisätään kerma, tonnikala, Koskenlaskija-juusto ja mausteet.

Annetaan juuston sulaa, nautitaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 414 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g751g225kcal7.5g30g2.3g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi150g15kcal2.3g2.3g0g0g
Sulatejuusto koskenlaskija94g291kcal10.3g0g26.3g0g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.8g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)188g160kcal1.9g6.6g13.1g0g
Tonnikala öljyssä 56g107kcal15.3g0g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2484g1600kcal74.8g78.4g93.6g0.4g
Valittu annoskoko1242g800kcal37.4g39.2g46.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna621g400kcal18.7g19.6g23.4g0.1g
Arvot/100g100g64kcal3g3.2g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=143995