Sosekeitto

Kuori vihannekset, lisää kiehuvaa veteen, ota keitinvesi talteen.

Soseuta ainekset, lisää keitinvettä ja juustopala.

Kiehauta sen verran että juusto sulaa-

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 181g138kcal3.4g28g0.4g1.8g
Porkkana 316g103kcal2g17.6g0.6g8.1g
Kirsikkatomaatti, ulkomainen (La palma), annos 100g181g36kcal2.2g5.8g0.6g2g
Vesi, vesijohtovesi 452g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g113g316kcal21.5g0g24.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2484g1186kcal58.2g102.8g52.8g23.8g
Valittu annoskoko1242g593kcal29.1g51.4g26.4g11.9g
Annoskoko puolitettuna621g297kcal14.6g25.7g13.2g6g
Arvot/100g100g48kcal2.3g4.1g2.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265529