Bataattilanttusosekeitto

1. Kuullota sipuli.

2. Kuori ja pilko juurekset ja purjo.

3. Lisää sipulit, juurekset ja purjo kattilaan, peitä vedellä ja keitä pehmeiksi.

4. Soseuta.

5. Sekoita joukkoon juusto.

6. Mausta suolalla ja esimerkiksi valkopippurilla ja persilijalla.

Nauti raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora punainen, annos 10g11g61kcal0g0g6.7g0g
Sipuli (kuorittu)135g36kcal1.8g6.5g0.3g2.3g
Bataatti, kuorittu 483g391kcal7.6g81.3g0.2g14.5g
Lanttu 461g133kcal4.6g21.2g1.4g8.3g
Purjosipuli 101g23kcal1.8g2.4g0.2g2.1g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g42g118kcal8g0g9.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g9g9kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2484g1543kcal49g225.8g36.4g54.8g
Valittu annoskoko1242g771kcal24.5g112.9g18.2g27.4g
Annoskoko puolitettuna621g386kcal12.3g56.5g9.1g13.7g
Arvot/100g100g62kcal2g9.1g1.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266951