Gluteenittomat suklaacookiet

Sulata voi. Rouhi suklaa ja sulata 50g voin joukoon.

Sekoita sokeri ja munat yksitellen hieman jäähtyneeseen rasvaseokseen.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

ja lisää suklaarouheen kanssa vuorotellen rasvaseoksee varovasti sekoittaen.

Sekoita tasaiseksi ja nostele lusikalla nokareita pellille.

Paista 200C 10min

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Hannuzka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 180g1306kcal2.1g0.7g146.4g0g
Leivontasuklaa, tumma (Fazer), annos 5g225g1261kcal18g83.3g94.5g0g
Fin mix hieno jauhoseos, luontaisesti gluteeniton (Semper), annos 100g450g1531kcal11.3g373.6g2.3g9g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 11g40kcal2g1.2g2.3g3.3g
Leivinjauhe 6.8g12kcal0.4g2.6g0g0g
Sokeri 153g621kcal0g152.9g0g0g
Siirappi 126g380kcal0.1g93.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 90g128kcal11.3g0.3g9.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2484g10558kcal90.4g1416g509.4g24.6g
Valittu annoskoko1242g5279kcal45.2g708g254.7g12.3g
Annoskoko puolitettuna621g2640kcal22.6g354g127.4g6.2g
Arvot/100g100g425kcal3.6g57g20.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=447785