Helppo kanakeitto

Keitetään lihat litrassa vettä kypsäksi, mausteita saa halutessa laitta keittoliemeen.

Keitto kattilaan laitetaan 3 l vettä+ perunasipulit+ juurekset ja liemikuutiot.

Tarkista maku ja mausta lisää maun mukaan.

Ei tarvi keittää monta minuuttia niin on kypsää.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 210g256kcal44.6g0g8.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 700g0kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 263g188kcal4.8g37.9g0.5g2.8g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g63g18kcal0.7g3g0.3g1.9g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 7g23kcal0.6g1g1.8g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2485g968kcal101.4g83.8g22g9.6g
Valittu annoskoko1243g484kcal50.7g41.9g11g4.8g
Annoskoko puolitettuna621g242kcal25.4g21g5.5g2.4g
Arvot/100g100g39kcal4.1g3.4g0.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221824