Kahdenkalan keitto

Vesi kattilaan ja juurekset perään.

Kiehauta tovi.

Lisää kalapalat ja liemikuutiot.

Ehkäpä mausteita mielesi mukaan ja suolaa jos sitä kaipaat.

Kun perunat ja juurekset ovat pehmenneet, lisää maito ja kerma.

Anna lämmetä vielä hetki ja sitten lapa lautasen kautta suuhun.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunakeittojuurekset pakaste (Pirkka), annos 750g350g228kcal6g42g0g0g
Vesi467g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 234g148kcal7g11.2g8.2g0g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g140g140kcal26.6g0g3.1g0g
Kerma (pippurikerma) (Rainbow), annos 1g47g78kcal1.2g2.7g7g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g4.7g10kcal0.8g0.8g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2485g1208kcal83.2g113.4g37.4g0g
Valittu annoskoko1243g604kcal41.6g56.7g18.7g0g
Annoskoko puolitettuna621g302kcal20.8g28.4g9.4g0g
Arvot/100g100g49kcal3.3g4.6g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461653