Parsakaalikeitto

Freesaa viipaloidut porkkanat ja sipuli sekä pilkotut valkosipulinkynnet.

Lisää vesi ja kanaliemikuutio.

Kiehauta ja lisää parsakaalit.

Keitä 15-20 min.
Soseuta, suurusta tarvittaessa vehnäjauholla.

Lisää kerma ja mausteet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1255g351kcal7.5g74.7g2.5g31.4g
Sipuli (kuorittu)290g78kcal3.8g13.9g0.6g4.9g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 145g768kcal0.4g0.7g86.9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g34g35kcal2.7g5.5g0.2g0.7g
Parsakaali brokkoli 965g338kcal44.6g18.8g2.9g24.1g
Kanaliemi rainbow 1 L4826g2413kcal193g48.3g193g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)965g579kcal9.7g43.4g38.6g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g72g64kcal0.7g15.3g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g212g60kcal1.3g12.6g0.4g5.3g
Sipuli (kuorittu)49g13kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 25g131kcal0.1g0.1g14.8g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5.8g6kcal0.5g0.9g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 164g57kcal7.6g3.2g0.5g4.1g
Kanaliemi rainbow 1 L817g409kcal32.7g8.2g32.7g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)164g98kcal1.6g7.4g6.5g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g12g11kcal0.1g2.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g10823kcal613.8g515.8g759.4g142.8g
Valittu annoskoko10000g5411kcal306.9g257.9g379.7g71.4g
Annoskoko puolitettuna5000g2706kcal153.5g129g189.9g35.7g
Arvot/100g100g54kcal3.1g2.6g3.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161563