Parsakaalikeitto, Esikko

Öljy kattilaan, lisää paloitellut kasvikset , sekoittele niitä kunnes saavat hieman väriä.

Lisää vesi, liemikuutiot.

Anna muhia kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta, lisää suola ja sulatejuusto.

Hämmennä kunnes juusto on sulanut.

Bon appetit!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)24g6.5kcal0.3g1.2g0g0.4g
Tomaatti 40g9kcal0.2g1.4g0.1g0.6g
Parsakaali brokkoli 320g112kcal14.8g6.2g1g8g
Kasvisliemikuutio 8.8g27kcal0.8g1.2g2.1g0.1g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas40g112kcal7.6g0g8.8g0g
Vesi801g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 4g35kcal0g0g4g0g
Valkosipuli 6.4g6.9kcal0.5g1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2488g618kcal48.4g22g32g18.4g
Valittu annoskoko1244g309kcal24.2g11g16g9.2g
Annoskoko puolitettuna622g155kcal12.1g5.5g8g4.6g
Arvot/100g100g25kcal1.9g0.9g1.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269264