Mansikka-raparperimurupaistos

Paloittele raparpeti ja mansikat.

Kaada 1 dl sokeria ja perunajauho niiden päälle.

Levitä paistosvuokaan.

Sekoita muruseos ja kaada täytteen peitoksi.

Paista 200 asteessa 20 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikka 560g261kcal2.8g47g1.1g10.6g
Raparperi 400g135kcal2.8g22g0.4g5.6g
Sokeri 68g276kcal0g67.9g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 7.6g25kcal0g6.2g0g0.1g
Kaurahiutale 64g239kcal9.3g36.5g4.7g6.4g
Vehnäjauho puolikarkea 52g178kcal5.3g36.4g0.6g1.8g
Sokeri 29g117kcal0g28.8g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g4g12kcal0.4g2.4g0.3g1.1g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)60g432kcal0g0g48g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2488g3351kcal41.2g494.4g110.2g51.2g
Valittu annoskoko1244g1676kcal20.6g247.2g55.1g25.6g
Annoskoko puolitettuna622g838kcal10.3g123.6g27.6g12.8g
Arvot/100g100g135kcal1.7g19.9g4.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=238191