Mansikka-raparperimurupaistos

Paloittele raparpeti ja mansikat.

Kaada 1 dl sokeria ja perunajauho niiden päälle.

Levitä paistosvuokaan.

Sekoita muruseos ja kaada täytteen peitoksi.

Paista 200 asteessa 20 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikka 4500g2094kcal22.5g378g9g85.5g
Raparperi 3214g1083kcal22.2g176.8g3.2g45g
Sokeri 546g2218kcal0g545.9g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 61g205kcal0g49.8g0g0.9g
Kaurahiutale 514g1925kcal74.6g293.2g37.5g51.4g
Vehnäjauho puolikarkea 418g1434kcal42.6g292.5g5g14.6g
Sokeri 231g939kcal0g231.2g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g32g100kcal3.5g19.3g2.3g9g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)482g3472kcal0g0g385.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g26937kcal330.8g3973.4g885.4g412.8g
Valittu annoskoko10000g13468kcal165.4g1986.7g442.7g206.4g
Annoskoko puolitettuna5000g6734kcal82.7g993.4g221.4g103.2g
Arvot/100g100g135kcal1.7g19.9g4.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=238191