Paprikawokkipannu

1.Kaada tonnikala purkeista öljyt kattilaan ja kuummenna se.

2.Lisää hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet, kuullota niitä hieman.

3.Lisää pannuun pilkotut paprikat ja kesäkurpitsat.

4.Mausta mielesi mukaan, ja lisää myös rypsiöljy.

5.Kuullota vihanneksia pannulla noin 30min.

6.Lisää sitten sekaan tomaattimurska, kiehauta.

7.Lisää tonnikalat.

- Tarjoile riisin tai perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Skavon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikasekoitus Pirkka 300 g2162g476kcal21.6g97.3g0g43.2g
Tonnikala öljyssä 1225g2325kcal332.3g0g110.3g0g
Kesäkurpitsa2595g441kcal10.4g64.9g15.6g18.2g
Sipuli (kuorittu)1009g272kcal13.1g48.4g2g17.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g51g53kcal4g8.2g0.3g1g
Rypsiöljy 292g2581kcal0g0g291.9g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g2667g933kcal26.7g181.3g13.3g37.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g14163kcal816.2g800.2g866.8g233.8g
Valittu annoskoko10000g7082kcal408.1g400.1g433.4g116.9g
Annoskoko puolitettuna5000g3541kcal204.1g200.1g216.7g58.5g
Arvot/100g100g71kcal4.1g4g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274741