Omppupiirakka

Sekoita keskenään pehmeä voi, muna, sokeria, hiutaleet, vehnäjauho ja leivinjauhe.

Painele taikina voideltuun pyöreään piirakkavuokaan jauhojen avulla.

Kuori ja viipaloi omenat ja levitä ne tasaisesti taikinan päälle.

Sulata voi ja sekoita joukkoon sokerit ja hiutaleet.

Ripottele seos tasaisesti omenoiden päälle.

Paista piirakkaa 200 asteessa n. 25 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale Elovena (Raisio)98g364kcal13.8g54.1g7.9g10.8g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.4g5.6kcal0g1.4g0g0g
Sokeri 56g228kcal0g56.1g0g0g
Voi 70g509kcal0.8g0.3g57.1g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 562g251kcal1.1g52.9g0.6g10.1g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.4g5.6kcal0g1.4g0g0g
Leivinjauhe 0.7g1.2kcal0g0.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 105g361kcal10.7g73.7g1.3g3.7g
Sokeri 35g143kcal0g35.1g0g0g
Kaurahiutale Elovena (Raisio)98g364kcal13.8g54.1g7.9g10.8g
Kananmuna kuoreton 77g110kcal9.7g0.2g7.9g0g
Voi 140g1018kcal1.7g0.6g114.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2492g6720kcal103.2g660.4g393.6g70.8g
Valittu annoskoko1246g3360kcal51.6g330.2g196.8g35.4g
Annoskoko puolitettuna623g1680kcal25.8g165.1g98.4g17.7g
Arvot/100g100g270kcal4.1g26.5g15.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76918